0B0-410 Certs Mate Test Questions

0B0-410 Test

25 NOVEMBER 2014, USA
Summary
For practicing and validating your knowledge you can use 0B0-410 practice test that provides functionality of attempting exam with questions and multiple choices with every question.

0B0-410 EXAM

BEA Certified Support Associate: WebLogic Server 9/10

For More Information:

https://www.certsmate.com/BEA/0B0-410.html


Question: 1

What are the three different types of watches provided by the WebLogic 9.x Diagnostic Framework?

A. MBean, Harvester, Log

B. Harvester, Log, Instrumentation

C. Alarm, Notification, Log

D. Severity, Alarm, Harvester

Answer: B

Question: 2

A single JMS server with a queue and a topic is configured for application-related JMS messages on a single WebLogic instance. JMS statistics showed that some of the queue messages are lost and not delivered to the application. Which one of the following would help in tracing each message in the system by tracking the message life cycle events?

A. Enabling JMS debugging

B. Enabling queue message logging

C. Deleting the queue and reconfiguring the application to use topic

D. Enabling topic message logging

Answer: B

Question: 3

It was noticed that a high amount of pending messages backlogged in a JMS destination, to solve the problem the recommendation is to:

A. Restart the JMS Server for the recovery of pending messages

B. Tune the JMS Message thresholds for paging pending messages

C. Purge the messages off the JMS destination from the admin console or with WLST

D. Use thread dumps and JMS debug flags; establish flow to determine the root cause of the backlog

Answer: D

Question: 4

In order to configure the Instrumentation, Harvester, and Watch and Notification components at the server level for the WebLogic Diagnostic Framework, what must you first create?

A. Application Module.

B. Diagnostic System Module

C. Subsystem Diagnostic Module

D. WebLogic Diagnostic Framework MBean

Answer: B

Question: 5

When using WLDF to perform diagnostics tasks with WebLogic Server 9.x, which one of the following is true?

A. WLDF configuration can only be done on the server-level

B. WLDF configuration can only be done on the application-level

C. WLDF configuration can be done both on the server-level and on the application-level

D. WLDF configuration can only be done on the domain-level

Answer: C

Question: 6

Which is NOT a legal value for logging severity threshold?

A. DEBUG

B. EMERGENCY

C. INFO

D. TRACE

Answer: D

Question: 7

A notification is an action that is triggered when a watch rule evaluates to true. What are the four main types of diagnostic notifications used with watches in the WebLogic 9.x Diagnostic Framework?

A. JMX, JMS, SMTP, SNMP

B. JMX, RMI, HTTP, HTTPS

C. HTTP, IIOP, T3, RMI

D. JMS, JWS, HTTP, JPD

Answer: A

Question: 8

RMI allows objects to invoke methods on remote objects using

A. Interfaces and inner classes

B. MBeans

C. Stubs and skeletons

D. Implementations and extensions

Answer: C

Question: 9

While using FORM authentication for a web application, the HTML form can be generated by a JSP, Servlet or an HTML page. The form action must be submitted to

A. j_security

B. j_security_check

C. j_check_security

D. j_authenticate

Answer: B

Question: 10

A developer is creating a servlet class. In the doPost method of a servlet, the method request.getParameter("id") is called. Which statement about the method call is true?

A. It always throws a RuntimeException

B. It works only if the user was authenticated

C. It might return a null string

D. It does NOT retrieve data that is sent by HTTP POST

Answer: C

 Visit Our Site to Purchase the Full Set of Actual 0B0-410 Exam Questions With Answers.

https://www.certsmate.com/BEA/0B0-410.html

We Also Provide Practice Exam Software That Simulates Real Exam Environment And Has Many Self-Assessment Features. Download Free Product Demo From:

https://www.certsmate.com/BEA/0B0-410.html